banneri

banneri

13.7.2012

friday the thirteenth

eli tää ei oo mulle ollukkaa huonon onnen päivä :D ehkä eile enemmänki oli ku työntelin skoban nooralt sellasen kilsan himaan :D jes! nomut siis tähän päivää :D eli tää on ollu hyvä päivä, koska mökille lähtö peruuntu!! pikku veljel hesacupis pääs nii pitkälle et on kai pakosti mitaleil tai jotain? tai sit jos ne voittaa huomisen pelin tai emmätiiä oon pihalla : D no mut kummiski ei siis lähetty sinne ollenkaa :) ja sitten hyvät puolet jatkuuu !  mun nellylt tilaamat mekot tuli ja toinenha palautetaa :) pidän ton valkosen mielummi, koska se on mukavempi päällä ja koska tos toises toi yläosa on jotenki iha outo, mut nii eli valkone pääsee kaappiin asustelee :) täs viel molemmist kuva :)


ainii ja sitten viel ku mulha on niit mahtavii ideoita niiku hiuksii turkoosin ja liilan laittamine jne nii tänää toteutettii taas uutta ideaa tossa 20 min sitte mikä oli hiusten leikkaamine, en siis hiuksia muute leikannu vaa otsista :) ja saatan muokkaa viel, mut kattoo nyt milt se sit näyttää parin päivän pääst :) mut nyt on kivaa ku on taas otsis <3 mut nii tälläne on nytte :


jaoin noi kahtee osaa tai siis ähh no et alta vähän pidemmät ja sit ylempi kerros vähä lyhyempi :) tai sillee :D nomut joo hyvää viikonloppua! :)

4 kommenttia:

 1. kui sul ei oo ikin kauheen tiukkoij vaatteit päällä? :o ain sellasii vähäsen löysii, oot kuitenki mun tietääkseen ihan normaali/laiha niin sulle vois sopiikki sellaset vähän tiukemmat vaatteet? :) ja sit jos ajattelet et ne on jotenki epämukavii nii ehkä ne aluks joo on mut jotenki niihin tottuu, tai uskon näin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D:D no en oikeestaa oo nii laiha nii sentakii tykkään pitää vaa löysii vaatteit :) kylhä mä muuten pitäisin, mut jos mul on kiree paita nii sit mul on aina jotku tosi korkee vyötäröiset farkut :D:D

   Poista
 2. OAAAAHAVARUUSPETTERIMERIKILPIKONNASEIKKAILUUUU

  VastaaPoista