banneri

banneri

11.2.2013

...otsikko?

heippa ! eli täs oon nyt selvinny 3. jakson koeviikosta luultavasti kaikki meni läpi ja sillee :D ja sit en oikee muista onko hirveesti mainitsemisen arvosta paitsi sitte mentii Nooran kaa viime viime perjantain kattoo Unelmien Pelikirja (Silver Linings Playbook) ja käytii vähä kiertelee kauppoi jne :) ja tajusin kerranki ottaa järkkärin mukaa mitä vois ehkä muulloinki yrittää taas xd

hyvä noora... puolet poppareist lattial ja laukus

sitte kuten normaalistikkii päivät on menny vähä tuol netflixis :D ainii ja sit täs yhes välis ehin lukee kans englanniks sellasen 600 sivusen kirjan minkä ostin aika päähänpistoksena :D mut oliki sit hyvä kirja :) eli siis Beautiful Creatures (Lumoava Kirous) mist on kans tulos ensi-ilta 3 päivän pääst :) 

olin ihana tytär ja tein pannareit :) ja isä sit halus jotai suolasta siihe päälle vaikka kaikki muut haluski sit kaikkee hilloo ja kermavaahtoo :)
uuus erittäinerittäin mukava huppari bikbokista 19,95e
namiiii
sexy beast
ainii ja yks päivä sit tossaaaaa..... lauantaina lähettii nooran kaa seikkailee dösillä jonnekki konalaa päi ja piti sitte päästä varustelekaa eli sinne armeijakauppaa ostaa mulle kisahousui ja sit sieltä piti sit viel päästä jumboo :D ja olin just ostanu edellisenä päivänä uuden kuivashamppoon ja se ei tykänny sit yhtää kylmästä ja rupes jotenki poksahtelee ja sit ne jotenki vuoti sielt mun laukkuu...ja kaikki hais sit aika vahvasti sitruunalt.. 

ainiiii ja sit viel tossa päätettii jokune päivä sit lähtee mutsin kaa barcelonaa hiihtolomal muutamaks päiväks :) jeeeeeee pois suomesta !!

1 kommentti: