banneri

banneri

21.3.2012

redhead

                              
värjäsin hiukset!! :) nyt ne on punaset ja nyt noi mun hiukset tos vieres näyttää iha ruskeilt...... hehe jepp :D 

true pikkumyy?

nii eli julia värjäs siis nää ja tää oli ainut kuva värjäyksen aikana ku julia oli hereillä :D sori et oli heilahtanu.. :D 

käytii Nooran kaa stadis kiertelee muutama kauppa eli gina, h&m ja cubus :D nii sit olin sillee ''varannu'' ton mun kuukausrahan bikineihi mitkä halusin cubuksest, nii mut niit ei sit siel stadis ollu... ja sit ku oltii käyty ostaa viel anttilast hiusväri ja puuteri nii lähettii sit mannii siel käymää cubukses!! :D ja piti muutenki palauttaa se kirja minkä luin äikän kokeesee..

nii mutta ostokset :
lumene, 17,90e

cubus, yhteensä n. 23e
uiui tykkään tost värist nii paljo :)

ainii sit viel kävin kattoo gigantin nettisivuilt mitä tv-sarjoja ja dvd-boxei siel myydäää ja löysin Pretty Little Liarsin season 1!!! <3 ÄÄÄ haluun nii paljo! oon kaikki nähny jo netist, mut yleensä kaikki sit lähtee jossai vaihees ja mielummi mä telkkarista kattoisin ku yrittäisin saada niit lataa tääl koneel :D ja sit löyty viel Fast & Furious DVD-boxi eli kaikki 5 leffaa<3 nyt pitää sit enää saada faija ostaa ne :) mut kyl se varmaa ku suostuin rupee silittää sen työpaitoi... ( saan siit kyl rahaa et ei sillee haittaa (; )


2 kommenttia:

  1. mitä hiusvärii käytit? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sitä jotai schwarzkopf (miten ikinä kirjotetaankaa :D ) nii niit xxl värei ja se sävy oliiii hypnotic red :)

      Poista