banneri

banneri

20.3.2012

WOHOOO

I'M VERY HAPPY!! jeiiij löysin pelastuksen, eli photobuckettii ooon laittanu nyt yksityisee albumii kuvii ja sitä kautta saan laitettuu niit kuvii tänne :) huh, kelasin jo et pitää rupee maksaa tai jotai, mut onneks ei :) mut eli nää kuvat on siiis eiliselt, ku vetelin Aliisa meiningillä! (eli vihreässä hupparis ku näytän kuulemma muumien Aliisalt)


nii sit oon iha sika huono pitää kynsilakkoi kynsis, tai siiis sillee et mul menee heti repeilee se lakka ja sillee :D en toki ikinä revi niit tunneilla (hups)


nii no tänää ei oo oikee ollu muut ku joutunu lukee äikkää.. meil on huome äikän koe part 2, joho tulee 1 essee kirjasta ja sit salee joku 2 esseet jostai 6 aiheest mitä annettiin... haluuks joku kertoo et mikä järki et pitää kirjottaa tunnis monta esseet?! mä saan ehkä just just kirjotettuu tunnissa yhen esseen! :o ei tuu sillee kiire varmaa... ois voinu vaa vaik olla sillee vittu tehkää viikossa tosta noist kaikist aiheist esseet, siis ois seki nyt ollu helpompaa! (anteeksi kielenkäyttö muutes :P)

rändöm kuva

sit kävin kattoo kai sunnuntain nellyn sivustoi läpi ja löysin tollaset paidat mitkä haluunhaluunhaluuun! <3 varsinki toi valko-sini raidalline rusetti paita <3 näin sen vilas, mut ei ollu rahaa ostaa ja sitku oli nii sitä ei enää ollu siel :( mut katoin sitä aina sielt, se oli nii sulone :)


nomut sit huome lupasin raahautuu Nooran kaa stadiii kiertelee vähä ku Noora käy ostaa jotai ja mutsi oli ihana nii anto mulle plussaseteleit 20 euron edest, 15e et saan puuterin ja sit lounarin ruokaa<3 uiui saan FOOOOOD heheheehhe :) ja PAKKO ostaa hiusväri, koska noi mun hiukset on nii kulahtaneen näköset ja juurikasvu ja haluun ne oikeesti punaseks!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti