banneri

banneri

20.5.2012

sunnuntaijes mun päivän uurastus tehty : D noei, mut olin taas ahkera ja siivosin mun vaatekaapin (erittäin outoa, pitäiskö mitata kuume?)  nomut nii ja sit jaksoin lakata kynnet ku en oo jaksanu varmaa kuukautee oikeestaa : D enne mul oli aina lakat kynsis, mut nyt ei ooo jaksanu : D ainii ja sit kävin kävelee 45min! okei se oli vähänniiku pakottamal ku mutsi pakotti tai olisin joutunu lähtee senkaa siivoo jotai vjs kentän vessoja ?? ei kiitos : D oli tarkotus mennä pelaa tänää futist ( ahahahah minä pelaamas futista xd ) mut sit se peruuntu : D joku muuu päivä sitten! 

vittuuuu huome on maanantaiii, onneks kaikki koulujutut on hoidettu alta pois : D paitsi luokalle pidettävä puhe keskiviikkona..... jota en luultavasti pidä, koska jäätyisin sinne eteen : D nolaan itteeni varmaa tarpeeks muutenkin, ''blondi'' (mikä en ole) välillä vauhdissa.. okei ja nyt lakkaan kiduttamasta teitä tälläkin postauksella ja meen varmaa nukkuu tai jotain : D

4 kommenttia:

 1. Hei vähäks hienot kynnet!
  Varmaa kaikki muut jaksaa aina koristel kynsii, itel äkkii lakat ja sit jo menoks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha enne jaksoin laittaa paljo enemmä ;D mul oli varmaa 3 päivä välei uudellee laitetut :D nyt jaksoin taas, WOHOOO! :D ainii ja kiitti! :)

   Poista
 2. Haha just sanomas samaa kynsist :D Just hienot

  VastaaPoista