banneri

banneri

27.10.2012

perjantai-lauantai

kiitos liikkatunti!!
helloo! meil on nyt tänä viikonloppun serkut ja mummi tullu kylää ja mut niin mahtavana kokkina laitettii sit tekee taas niit pannareit :) täl kertaa hieman enemmä :D ja oli sit pakko ittelleni laittaa viel kaakaota, mut ennenku mun annettii juoda sitä nii se oli kyl jo jäähtyny :D 

sit tänää käytii shoppailemas serkkujen kaa shoppailemas ja äidit veti omii matkojaa jossai :D tää on tälläne joku perinne ku ainaku ne tulee tänne nii mennää shoppailemaa :D yleensä jumboo niiku tänääki :) mut sain sit 50e rahaa käytettäväks mut meni vaa 21e joten jäi viel myöhemmäks rahaa :) elikkäs täs niit tulis taas :
accesorize - 14,95
oli nii hyvä et löyty noi kännykän kuoret ku pelkään kokoaja et menee rikki ku on jo muutaman kerran tippunu :D:D ja en oo ikin löytäny mistää mitää kuorii...
seppälä - 4,95e
täst kynsilakan värist en osaa iha kertoo ku en oikeestaa oo iha varma minkä värine toi on :D jossai valos näyttää vihreelt ja jossai liilalt :D välil se kans näyttää joltai metallin väriselt :D nojoo tollane kummiski!


tää mustache sormus oli nii paras ostos! näin joskus varmaa kesälomal, mut ei ollu rahaa ostaa ja sitku oli nii oli jo kadonnu tälläne sielt... mut nyt sit löyty! :)
täysin pakollinen kuva..

8 kommenttia:

 1. Blog contains too much food *drool*

  VastaaPoista
 2. AAAAAAAAAA toi pannarien määrä .__. Pakko kysyy, mitä pannarien päälle? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no isäl oli jotai iha omaa se heitti siihe jotai kraavilohta ja jotai muuta :D mut mun pannari oli mansikkahilloo, kermavaahtoo, vaahtokarkkei ja banaanii :))

   Poista
 3. pannarien päälle eelis

  VastaaPoista
 4. Oli kyl kiva viikonloppu <3 :D Ekkö laittanu sitä kuvaa missä sulla oli se hattu ja ne lasit?? :DD T: Emilia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. emmä jaksanu kännykält rupee laittaa kuvii :D

   Poista
 5. ihana toi mustache sormus! mistä ostit ja paljonko makso? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aa oho olin unohtanu laittaa :D glitter - 6e

   Poista