banneri

banneri

5.2.2015

Kauan kestänyt päästä takaisin...

Kuka ois uskonu, että mulla menee melkee vuos päästä takas tänne kirjottelee? Yleensä ollu parin kuukauden taukoi, mutta meni innostus iha kokonaan... Oon nii huono kirjottelemaan, kuten tänään todettiin tekstitaidon yo-kokeessa :) En nyt tiedä paljoo, mitä on ehtiny tapahtuu tiivistettynä, joten kerrotaas tiivistettynä muutama asia..

Jos nyt alkuun ois, vaikka se et viime postauksen jälkeen täytin 18 vuotta! Täytin tosin 6 päivää sen jälkeen ku viimeks kirjotin ja nyt tässä enää alle 2 kuukautta kunnes täytän 19. Monet kärsii jo ekasta ikäkriisistään 19 vuotiaana, koska mitään hauskaa ei tapahdu sillo... Mulla tosin eka ikäkriisi tulee vasta 22 vuotiaana, koska siihen asti on jotain mitä odottaa... Kaikki alkoholiin perustuvia. Itellä tää 18 vuotiaana oleminen on ollu paljon alkoholia ja paljon koulua! :) Mut nii on monella muullakin 18 vuotiaalla tai sit hengaan aivan vääränlaisessa porukassa ;)


Sitten toinen tärkeä on, että alotin duunin! Vihdoin ja viimein sain duunia ja oon ollu siellä nyt elokuun lopusta asti ja tykänny tosi paljon! Tai siis sitku pääsee sinne duunipaikalle asti nii sitten on iha kivaa, mut sitä ennen laiskuuttani valitan :D Cittarissa siis hyllyttämässä olen ja olen ajatellut olla vielä varmaan jonkun aikaa :)

Myös oon kohta noin valmistumassa (toivottavasti) ja sen jälkeen taitaa jäädä välivuosi, koska ei ole pienintäkään hajua mitä teen elämälläni... Kuinka masentavalta se kuulostaakin. Mutta siis psykologia kirjoitettu syksyllä just just läpi (lukematta jättäminen kannattaa...) ja nyt keväällä kirjotan äikän, englannin, ruotsin ja matikan. Sormet ristissä, että kaikki menis läpi!

Mitäs vielä? 

Ainii joo!


Tadaa! Hiukset lyhyenä ja sivusiili myös!

Hmm... lisäää..

Kävin mahtavan ihmisen kanssa Marbellassa, Espanjassa! Haluan niin paljon takas lämpimään.... Masentaa jo tää suomen talvi.. Ja tän kyseisen neidin kanssa myös suunnitelmis nytte muuttaa parin vuoden sisällä omaa kämppää heti ku sais rahaa kunnolla hankittua ja silleen :)


Sitte muuten vaa kesällä nautittiin nii kaua ku sitä oli, kuten myös saatiin Nooran kanssa käytyy Korkeasaaressa ja porukalla Weekendissä ja sitten oli tottakai alkkisten mökkireissu meijän mökillä oiskoha ollu 12 muun kanssa :D ja sitten 2014 marraskuussa vielä pääsin Hollywood Undeadin keikalle !!


Vuosi 2015 alko hyvissä merkeissä saman alkkisporukan kanssa ja sen jälkee onki sit vaa ollu kouluu kouluu kouluu.... Lähiaikoina odotettavissa ku 21 tai 22 päivä tässä kuussa muutan Nooralle 2,5 viikoks ku niillä on porukat pois ! :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti