banneri

banneri

8.2.2015

Ulkonäkökriisi lvl 1000

Kun alotin taas kirjottamaan niin onnistuin hankkimaan ittelleni helvetinmoisen ulkonäkökriisin ku selasin vanhoja postauksia (tai enemmänkin kuvia niistä). Kuinka mahdollista on, että kaipaan sitä, miltä näytin 15-vuotiaana? Eks pitäs aina kattoo vanhoja kuvia ittestä, varsinki ylä-aste kuvia ja facepalmaa sille miltä on näyttäny? Ei näköjää mun tilanteessa.. Joten ajattelin, että vois käydä tässä postauksessa kaikkii eri hiustyylei/värei, mitä mulla on ollu tän blogin alotuksen jälkeen

Alotetaas vanhimmista kuvista, mitä enään löytyy täältä... Poistin siis jossai välis vanhoi postauksii, koska kone oli vaihtunu ja kuvat oli koneelta suoraa laitettu tänne nii ne kaikki katos... Mutta siis eli mitä kaipaan eniten tällä hetkellä niin mun punaset hiukset !


Olin tosi pitkää halunnu punaset hiukset sillo ku värjäsin noi ja tykkäsin niist iha sikana, mut niit oli nii vaikee pitää yllä ku piti värjätä hiuksii 1-2 viikon välein ku ne ei pysyny noi kirkkaanpunasena vaa muuttu sellaseks ruskeenpunaseks + sen lisäks blondi juurikasvu tuli esii nii nopeesti et rupesin näyttää kaljulta juurista :D 

Siitä päästää sit siihe, että en enää jaksanu pitää yllä näitä, joten marssin kampaajalle ja otin värinpoiston... Ja siellä synty mun oranssit hiukset blondilla juurikasvulla :D (ei iha nii paha ku miltä kuulostaa)


Oon kyllä onnistunu nii sniikisti piilottaa sen juurikasvun, vaikka ekassa kuvassa näkyyki vähä, mutta ei se ollu nii paha :D Mutta kaipaan jopa näitäki vähän... Yllättävän kivat mun mielestä, vaikka oranssit hiukset kuulostaa vähä pelottavalta... En kummiskaa kauaa jaksanu, koska halusin kesäblondit, joten sit tein ite toisen värinpoiston ja laitoin hopeehoitoainetta ja sillee ja päädyin takas blondiksi >> 


Toi oli suoraan värjäyksen jälkee ja juurikasvu päätykin olee erittäin valkonen :D Ehkä itseasias vähän liilakin... Mutta sit koska kyllästyn hiuksiini nopeesti ja halusin niihi takas jotai värii nii aloin leikkii vähä shokkiväreillä :D Eka kokeilu siis oli et laitoin liilaa ja turkoosii hiuksii, mitkä oli niiiiiiin kivat!! 

Toi päällä oleva liila raita oli kyl vähä virhe, vaikka täs kuvas ei näytä niin pahalta, mutta todellisuudessa oli tosi oudonnäköne siinä :D Tosin näistä hiuksist kuulin kyl kerra täällä kommentin, että ne näyttää homehtuneelta... Nomut noi kestää aina vaa ehkä kuukauden, koska väri ei ollu kestovärii, joten vaihtu nopeeseen tahtii ja sit senjälkee alotin värjää sillee että muuten alta jonku tietyn väriset ja sit otsiksen alta kans :D Eka kokeilu oli turkoosi

  
Tossa tietyssä värjäystavassa pitäydyin monesti ja eri väreillä :D en muista iha missä järjestyksessä kyllä tuli siis kokeiltuu pinkkii, liilaa ja tummansinistä :) 


Jossai välissä sit päädyin värjää kokonaan tummanliilaks hiukset, mut en muista missä kohtaa näitä värjäyksii ne oli, koska mul vähä hyppi ne, mutta kummiski ennen oli ennenku leikkasin :) 


Sitten hurahdin dipdye tyylii ja kokeilin sitä pinkillä ja turkoosilla ja taisin itseasias laittaa jossai  välis molempii... pinkkii ja turkoosii samaa aikaa :D Ja täs vaihees tais olla jo lyhyemmätki hiukset :) Sit tosta rupesin lyhentää koko ajan vähä välii ku en jaksanu käydä kampaajalla ja leikkelin ite siitä asti, joten pysty millo vaa :) 


ja sit taas lyheni, mistä päästää tähä pituutee, mikä mulla on nyt :)


Toi oli viel enne ku vedin sivusiilin, mistä viel tykkään ja haluun kyl pitää sen! 


 Muute vaa rupee omat hiukset kyllästyttää..... Höh... Pitää jälleen keksii, mitä niille tekis :D 

Nomut sellane on suunnillee mun hiuksien evoluutio.. Rupeen varmaa taas kasvattaa hiuksii ainaki vähä.. Mun naama ei tainnu näyttää nii pulleelt ku oli pitkät hiukset... Tai sit pitäs vaa hiuksien sijasta keksii uus urheiluharrastus... No saa nähä, ehkä alottaisin silti hiuksist ;) 

1 kommentti: