banneri

banneri

3.12.2015

3. joulukuuta


Pitkäst aikaa taas kirjottelemas, vaikka kyllästyn jo itekki siihe ku sanoo aina et kirjottaa, mut sit aina kestää puol vuotta päästä tänne takas... Siinä hetken tuntu et jaksais taas kirjottaa, mut eipä näköjää sekää kestäny :D Ehk tällä kertaa... En lupaa mitää... Mutta en jaksa rupee taas selittelee, mitä täs puolen vuoden sisäl on tapahtunu.
Ainoat asiat mitkä voi selittää on:
1. Valmistuin ylioppilaaksi
2. Vieläkin duunissa
3. Välivuosi menossa

Ja siinäpä sit kaikki..


''Pizza''snacksit :)

Mut mitään ihmeellistä ei siis nyt vaa ku joulukuun puolelle ollaan päästy nii pääsee taas olemaan jäätävässä paniikissa siitä mitä ostaa kaikille joululahjaks... Ja parille kaverille ylppärilahjat... Mut paremmi tää on menny ku oletin!! Jo saanu muutamalle ostettuu lahjat ja ylppärilahjatki ostettu :) Nyt vaa huomen auttelee kaverii ylppärijuhlissa, kun saan ilon kaataa kahvia ja skumppaa rändöm ihmisille :) Ja vielä kun tää tehään ite selvinpäi!

Mutta tänään oon kummiski käyny kaaressa ja sain just sieltä ostettuu ne pari joululahjaa ja ylppärilahjan :) Valitettavasti en kummiskaa päässy lähtemään ostamat itelleni jotai hemmetin tyhmää niiku joka ikinen kerta ku käyn kaupas.. Yleensä se kyl on joku paita, mut kävin nyt ekaa kertaa Tigerissä kiertämäs ja löysin kaikkee kivaa.. Valitettavasti oisin voinu ostaa nii paljon enemmä mut jätin tän onneks toho :D

Rändöm kuppi ja persikkatee :)

Apple slicer!
Ja noi makso vaa 6e !! Yks apple slicer (kyllä se oli tärkeä) maksaa joissai paikoissa itessää 5e ! Ja sit tää seuraava on eiliseltä shoppailukierrokselta... Eli mangosta ostin paidan ja oiskoha ollu 30e? Ja by the way niin paljon pehmeempi ku milt näyttää! Tai ainaki tuntuu hauskalta... Ei sellasen perus flanellin tuntunen :D Tos kuvas ei nyt nää, mut siin on sit alareunat iha vähän hapsutettu :)


Mutta nyt meen nukkumaan, koska 4.30 herätys seuraavaan duunipäivään
Toodles! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti