banneri

banneri

16.4.2012

..

heippa! eli ollu muutaman päivän tauko taas viime postauksesta ja turha postaus taas eli kuvia ja ei melkee yhtää tekstiä, mutta eipä se pahemmi sitte poikeekkaa muistakaa postauksista :) eli nyt vähä viikonloppua taas teille lisäämään maanantai masennusta :)

perjantai:

tälläne kaks turhaa kuvaa mitkä otin vaa äkkii koulun jälkee ja sain juurikasvun värjättyy pois, joten sentakii vähä punasemmat taas, mut siis värjäämisen hoiti julia ja torstain :) paras hiustenvärjääjä <3 mutta perjantain en sit tehny mitää.. en ainakaa sillee et oisin muistanu joten en varmaa tehny mitää : Dlauantai:

oli treenejä ömm.. miks en muista mitää : D ainii joo oli treenit mårtensdalin koulul, jota ei aluks sit ees tajuttu et se on eri asia ku martinlaakson koulu : D sit treenien jälkee mentii siit pienryhmän kans hakee meijä kisahousut dressmannista! uiui aika saavutus, ollaa saatu jotain kasaa : D  nomut sit lauantain taas tehtii kana nachoi ja äiti oli tehny kakkuu ja sillee :) joten syötiiii paljo :) namnamsunnuntai:

eli oli sillo treenii paljo : D oli harrastemessuilla pari esiintymistä ja siit suoraa kaheks ja puoleks tunniks treeneihi : D mut oli sit periaattees sellane 6 h päivä ja senjälkee yritin sit senjälkee lähtee ajaa skoballa, mut eipä se tietenkää toiminukkaa, wohoo dösällä meneminen jatkuu varmaa forever... 

maanantai: 

nyt sit oli taas peruttu ruotsin tunti ja muutenki varmaa maailman turhin päivä taas koulus.. senjälkee sit mentii saran kaa käymää yhellä päiväkodilla mistä käytii kysymäs jos vois käyttää treenipaikkana ja sit siit tuli ohjeet et mistä pitää varaa jne :D tänää piti kans alottaa lukee jane austen sitä kirjaa, mut se vähä jäi : D ois varmaa enkkuuki voinu kerrata? no.. kello on jo 11 mitä enää turhii täs : D mutjoo vähä tulin taas päivittelee ja nyt vois varmaa mennä nukkuu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti