banneri

banneri

1.4.2012

viikonloppu

eli perjantain kävin Nooran kaa jumbos tos koulun jälkee, mut mitää en ostanu ku ei ollu rahaa :D ja perjantailt ei nyt ookkaa mitää kuvii :D
 sit launtain ennen treenei kuvailin vähä ja noi 3 ekaa on sit lauantailt siis ja leikin vähä hiuksil ja laitoin tuolt takaa letin ja sit letitin viel tollee nutturalle joo jos ymmärrätte jo kuvast :D ja sit kisiksel oltii 14-16 wohoo :D okei no ei nyt noi kivaa ollu :D mut vähä pieni tila siel kyl on rupee tanssii... sellane hieno pikku koppi, mut iha hyvi meni : ) 
sunnuntain sit taas treenit 14-16 mut ne oli myyrmäes ja paikat on jo nyt kipeet vähä :D ja sit syötii quasidilloi (pitää miettii mite toi kirjotetaa...) :D ja sit syötii ihan vähä vaa myöhäne synttärikakku xd jee prinsessakakku<3 en yleensä oo tykänny marsipaanist, mut tos se oliki sit iha hyvää : )) ja nyt huome joutuu menee taas kouluu... fail ja nyt ajattelin oikeesti alkaa panostaa! :D katotaa kaua  tätäki kestää :) ainii ja eile sit tilattii synttärilahjaks 150eurol ginast kaikkee kivaa, mut sitku ne tulee nii siit tulee kuvat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti