banneri

banneri

20.4.2012

closing time

(otsikko tulee yhen biisin otsikosta, ei muuta : D)

okei näin alkuu, että älkää ihmetelkö jotain kuvia, koska innostuin vähä muokkailee ku jaksoin ruveta picasan päivittynyttä versioo käyttää : D nii nyt siel oli vähä uusii juttui mitä kokeilin :)

eli miltäköhä päivält nää yhet kuvat on... no tiistaista tähä kummiski jotai kuvii : D mut nytku katon nii en tainnu ottaa tiistailt kuvii ollenkaa...

eli siis nyt keskiviikko:
kuvan tarkotus oli siis näyttää tois takapitsijuttu...


tuli joku kuvailu hinku näköjää ja sit vaa valmistauduin vähä kokeisii toi matikkaki oli varmasti hyvä tarkoitus rupee lukee sitä, mut se ei sit oikee onnistunukkaa ku ei jaksanu : D nomut tiistailt ei mitää ihmeellist :)

torstai:tässäki siis tarkotus oli jotai ku säädin hiuksilla...
eilen vaa siis luin mantsan kokeesee, mikä oli ihan täyttä tuskaa! sitä aluet ei vaa jaksanu lukee, mut sit kahvin voimalla jaksoin lukee sen kokonaa läpi, mikä sit oikeesti autto siin kokees :) nomut sitku olin lukenu alueen nii menin mässäilee popparii Julialle ku se tyhmä on vähä kipee :( tai jotain sinnepäi : D

ja sitten päästää tähä päivää eli fredag:


väsyneenkö näköne?

halusin vaa kokeilla jotai coolii tänää et jos vapuksi (kyllä jotkut odottaa vappua erittäin paljon varsinkaa ku ei käy missää oikee) nii eli jotai liilaa luomivärikynä juttuu tos, mut se ei näy tollee kaukaa paljoo nii iha hyvä, koska en haluu sillee liikaa : D mut tänää en oo oikee tänää mitää, taas yks koe ohi, wohoo! enään noin 5 tai 6 jäljel kaikkien muiden jutskien lisäks... nomut sit sain katottuu tos 15 minuuttii sit loppuu Friends With Benefits taas : D se leffa on vaa nii hyvä nii teki mieli kattoo :)


eks oo cool? kuva weheartit:st ja sit vaa muokkailin picasalla :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti